Split half marathon

Upute za grupne prijave – 19. Splitski polumaraton

Prošle godine smo (ne)očekivano napravili veliki iskorak u broju trkača, stoga smo ove godine kako bi osigurali što manji broj pogreški u prijavama i uplatama osigurali automatizirani sustav prijava s plaćanjem kojeg vodi naš partner Protime si koji je ujedno zadužen za startne liste, startne brojeve, mjerenje vremena i konačne rezultate. Grupna prijava je moguća za grupu od 10 i više sudionika u utrci polumaratona i/ili štafetnog polumaratona do 01.01.2019., a startnina po osobi za utrku polumaratona iznosi 130 Kn (18 EUR), odnosno 390 Kn (52 EUR) za štafetu.

Zajedno smo odabrali jednostavan sustav za prijave na koji dolazite klikom PRIJAVA na našoj web stranici ili na „sign up“ na facebook stranici, čime dolazite na informativnu stranicu gdje odabirete tip prijave.

Nakon odabira otvara se stranica s podacima koje je potrebno ispuniti, a to uključuje podatke o nositelju prijave kao i odabir utrke na koju se prijavljujete.

Kako je grupna prijava moguća za minimalno 10 sudionika unaprijed postavljeni broj redova je 10, a ukoliko Vaša grupa ima veći broj sudionika dodajete potreban broj redova klikom miša na Dodaj liniju na dnu stranice.

Nakon što ispunite sve podatke (sve rubrike su obvezne), provjerite jeste li sve točno upisali i kliknete , čime dobijate voucher za preuzimanje startnih brojeva i upute za plaćanje. Plaćanje za grupe je isključivo na račun MK Marjan, a prijava je konačna slanjem kopije uplate i popisa prijavljenih trkača u tablici na mail adresu grupe@splitmarathon.com .